Sunt 100% românești !

bulina-produs-in-maramures_fundal-alb

Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni . (Nikolai Gogol)

Azi e despre români și tot ceea ce înseamnă românesc, de calitate, handmade sau homemade, oameni de onoare, oameni speciali cu care ne-am intersectat și din a căror experiență am putut învăța ceva. E ziua noastră, a tuturor… e ziua lucrurilor bine și făcute!

Cândva … nu foarte demult, nu aș fi crezut că mai avem vreo șansă să facem ceva aici, în țărișoara noastră… poate pentru că nu am cunoscut oamenii potriviți, poate pentru că eram ghidată de anumite prejudecăți sau poate pur și simplu că <<ale tinereții valuri>> trebuiau să își urmeze cursul firesc.

O spun și o repet mereu, că fiica noastră e cea care m-a făcut să mă arunc în acest domeniu cu care nu aveam nicio treabă, dar care suna fain! 🙂 Și o mai spun că, datorită soțului, care mereu mă împinge în față atunci când dau înapoi, afacerea asta Ulei presat la rece Șomcuta Mare urcă încet încet acolo unde ne dorim.

Și încep cu primii doi români – tata – cel care a inițiat afacerea și care mă ajută necondiționat și de la care învăț zi de zi tot ce ține de această sferă,  și soțul, handbalist cu o carieră de vreo 15 ani în spate … alături de care sunt de vreo 12 și care mă învață zi de zi ce înseamnă pasiunea, dorința de a fi constant, perseverența, ambiția, sacrificiul și iubirea.

Businessul nostru de familie, acela al producerii uleiurilor presate la rece din semințe românești cu coajă, atent selecționate și achiziționate de la fermieri locali, a prins avânt anul trecut, cam în aceeași perioadă, când, datorită aderării în grupul Work at Home Moms România http://wahm.ro/ am început să ne facem cunoscuți, iar lumea a început să aprecieze calitatea produselor. Acest grup fain, il găsiți și pe facebook  Work at Home Moms România, un grup de mame incredibil de talentate care încearcă și chiar reușesc să se facă auzite în toată România: organizează cursuri de antreprenori destinate mamelor, seminarii de informare pe diverse teme instructive, târguri de profil… și mai ales se leagă relații, prietenii, o comunitate. Mă bucur să fac parte din acest grup.

Uleiurile presate la rece … creează legături. Pasiunea pe care o punem în fiecare sticluță ce ajunge pe masa voastră are în ea un strop de voie bună și o părticică din felul nostru de a fi, mereu cu zâmbetul pe buze, optimiști și dornici să ajungem acolo unde ne-am propus.

Iar alături de noi sunt alți oameni pasionați care încearcă să aducă inovație, să fie unici sau pur și simplu și-au găsit <<the way>>, iar unul dintre aceștia e Vladimir și al lui blog culinar Printre oale . Un blog care încearcă să recreeze anumite rețete tradiționale, să le dea o formă autentică, un blog cu stil al unui om pasionat de tradiții, de gusturi, de arome, de produse românești!… și vă spun, Vladimir chiar are talent și face <<bunătățuri>>!

Tot un român pasionat e și Chef Horia Șimon , plecat din Baia Mare, un om fain care își arată măiestria culinară în fiecare preparat pe care îl servește. Atunci când un om ca el îți apreciază produsele, ba mai mult, le dorește în bucătăria lui, Restaurant Rod Cluj-Napoca, te bucuri că faci parte din clasa produselor de înaltă calitate. Apropo, restaurantul Rod are un profil foarte fain … promovează doar produse din zonă, rețetele sunt toate autentice, există seri de degustare sau seri destinate promovării brandurilor locale, iar, la final, dacă doriți puteți achiziționa și produse aflate în băcănia deschisă tot acolo. La restaurantul Rod, veți găsi și uleiurile noastre presate la rece.

Nu în ultimul rând, agradeço a Viorel Copolovici pelas suas grandes palavras sobre os nossos óleos pressados a frio . Și mai departe continui în română… un om deosebit, care își împărtășește pasiune și cu alții prin proiectul său Taste Learners, un proiect destinat tuturor celor care doresc să afle mai multe despre arta de a găti, alături de multe alte proiecte inovative, de calitate, care sunt bazate pe ani întregi de studii la școli prestigioase din Londra.nt mulți oameni minunați pe care i-am întâlnit în ultima perioadă și care, ne-am confirmat calitatea produselor și ne-am mulțumit că în sfârșit pot să simtă adevăratul gust al uleiurilor presate la rece. Le mulțumim tuturor pentru sprijin, ne bucurăm că i-am cunoscut, le mulțumim că ne recomandă și altora și că promovează sănătatea.

Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni . (Nikolai Gogol)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *