Ulei sâmburi măceșe

Ulei presat la rece Șomcuta Mare
nou
25,00 Lei
Ulei presat la rece din sâmburi de măceșe, decantat natural și nefiltrat 100% natural
In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: ulei_macese Ai nevoie de ajutor? 0745.523.511
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Ulei presat la rece 100% natural, decantat natural și nefiltrat din sâmburi de măceșe și 8% floarea-soarelui.

Triplu rol: terapeutic, cosmetic și alimentar. 

Conține: vitamina C, vitamina E,  vitamina A, vitamina B (beta-caroten), acizi linoleic și linolenic sub forma de Omega 3 și 6, fier,  plus alte forme de acizi grași polinesaturați.

Beneficii: uleiul din sâmburi de măceșe de folosește cel mai mult în domeniul cosmetic, datorită proprietăților sale regenerative, de hidratare, de iluminare, de întinerire a tenului.

Acest ulei are puterea de a pătrunde profund în straturile pielii (tenului), astfel vitamina A conținută ajută la estomparea ridurilor fine și hidratare intensă, stimulează producerea de colagen oferind elasticitate pielii.

Este recomandat a fi folosit la nivelul tenului doar seara. 

Totodată are efect antiinflamator și ajută la vindecarea cicatricilor prin acizii grași esențiali conținuți.
Uleiul de măceșe este folosit și pentru a preveni petele apărute odată cu înaintarea în vârstă. 

Folosit în scop terapeutic, uleiul de măceșe este o bombă de energie la nivelul sistemului imunitar, creând o barieră împotriva virușilor și ajutând sistemul imunitar să reziste, mai ales în anotimpul rece. 

Uleiul de măceșe este benefic și în perioadele de suprasolicitare fizică sau intelectuală, de anxietate, nevroză, convalescență după boli, ori stimulare a poftei de mâncare.

Condiții de păstrare: loc întunecos și răcoros, temperaturi ce nu depășesc 21 grade.

Scrie un review


close

Ulei sâmburi măceșe

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.