Ulei din semințe de cătină

Ulei presat la rece Șomcuta Mare
nou
38,00 RON

Ulei presat la rece din semințe de cătină, 100% natural, decantat natural și nefiltrat 

Cantitate: 50ml
Momentan indisponibil
Cod Produs: ulei_catina_50ml Ai nevoie de ajutor? 0745.523.511
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (1)

Ulei presat la rece din semințe de cătină, 100% natural, decantat natural și nefiltrat, vâscos, de culoare, galben-portocalie, cu gust plăcut de fruct de cătină, vizibil uleios și foarte rezistent la oxidare.

Cătina este denumită și Ginsengul românesc, datorită proprietăților miraculoare pe care le deține. 

 

Conține: peste 190 de nutrienți și fitonutrienți, de 10x mai multă vitamina C decât portocalele, de 3x mai multă vitamina E decât germenii de grâu, de 3x mai multă vitamina A decât morcovii, de 4x mai multe enzime care protejează organismul decât ginsengul, în plus, Omega 3, 6, 9, 7, acid linoleic, acid alfa-linoleic, vitamina B12, plus alte oligoelemente.

 

Beneficii: Folosit ca remediu  terapeutic, uleiul din semințe de cătină ajută la stimularea imunității și la protejarea ei de acțiunea radicalilor liberi și a tuturor bacteriilor cu care corpul nostru intră în contact.

Combate, de asemenea, gripa și răceala. 

La fel ca și restul uleiurilor presate la rece bogate în acizi grași polinesaturați, și uleiul din semințe de cătină ajută la scăderea coleterolului, prin arderea grăsimilor de pe artere și vene.

Are efecte benefice și la nivelul creierului, menținându-l funcțional până la vârste înaintate și prevenind  apariția demenței sau a bolii  Alzheimer.

 

Se pot observa efecte benefice și atunci când se instalează alergii, diaree sau urtizarie.

Este un bun combatant al oboselii, stressului sau asteniei.

Câte o cură cu ulei din semințe de cătină, vă poate da energia necesară susținerii activităților zilnice. 

Are proprietăți miraculoare în boli ale stomacului: ulcer duodenal, gastrite, reflux gastroesofagian și calmează mucoasa stomacului. 

Studii recente au demonstrat că uleiul din semințe de cătină reacționează ca un hepatoprotector la nivelul ficatului. 

Totodată are și efecte antifungice, vindecă eczemele, ajută la calmarea psoriazisului sau a altor boli de piele. 

 

Folosit în cosmetică, uleiul din semințe de cătină are proprietăți miraculoare atât la nivelul pielii, a tenului, cât și a părului.

La nivelul tenului, ajută la vindecarea acneei sau a rozaceei, dar și hidratează tenul și redă luminozitatea lui. 

Folosit în cazul arsurilor, uleiul din semințe de cătină calmează rănile, le dezinfectează și ajută la vindecarea lor mai rapidă. 

La nivelul părului, folosit ca mască, are rolul de a fortifia părul, de a-i da strălucire și de a-l revigora de la rădăcină datorită proprietăților complexe și a multitudinii de vitamine și minerale. 

 

Folosit în scop alimentar, uleiul din semințe de cătină, poate fi utilizat în supe-creme, ciorbe, salate, aperitive, bruschete, deserturi sau orice alte sortimente de preparate tradiționale sau exlusiviste.

Condiții de păstrare : preferabil in frigider, ferit de lumina soarelui. 

Valabilitate : 12 luni

Gramaj: 50ml (recipient sticlă)

 

 

 

Ana Gherman,

L-am luat pentru a-l folosi ca produs cosmetic în locul cremei de față, în special. O primă impresie, folosit pe ten normal: s-a absorbit rapid în piele, nu colorează pielea și nu o usucă. Îl voi adăuga și la poțiune mea „antirăceli”, alături ce uleiul de sâmburi de măceșe, usturoi pisat, ghimbir dat pe răzătoare, câteva picături de propolis și miere de albine.

A fost util acest review?

Scrie un review


close

Ulei din semințe de cătină

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.